Ontstaan DIAMOND line

Toegevoegd op 2017-05-29 14:41:00

Geschreven door Joliza


Sommige dingen in het leven zijn geen toeval! En dat geldt zeker voor dit verhaal...


"Ik wil wat terugdoen voor de maatschappij, belangeloos en zonder daar ruchtbaarheid aan te geven!"


Vanaf het begin dat ik in de haarextensions begon, had ik mij voorgenomen om voor elk verkocht set haarextensions een bedrag terug te geven aan de maatschappij. Aan degene die het minder hadden dan de gemiddelde Europeaan.

Ik wilde graag dat er een connectie was tussen waar het haar vandaan kwam en waar mijn donaties naar toe gingen.
Dus kwam ik al snel uit op India, waar al het haar voor de hairextensions vandaan komt.


In grote tempels wordt het haar geofferd door vrouwen. Dit haar wordt verkocht en de opbrengst komt ten goede aan de armen. Zo zijn er bij voorbeeld ziekenhuizen, scholen en opvanghuizen mee gesticht.

Vanuit al mijn reizen wist ik dat er bij deze Hindoe-tempels weinig geld werd uitgegeven voor eigen luxe. Dus blijft er weinig aan de strijkstok hangen.
Ik had er alle vertrouwen in dat wanneer ik daar geld naartoe overmaakte, dat het goed terecht kwam.


En aan een van die tempels doneerde ik elke maand wat. De ene maand verkocht ik meer sets haarextensions dan de andere maand. Dus de donaties fluctueerden wat. Maar ik wist dat elk verkocht set haar, een week lang eten opleverde voor één persoon in India.
Ik had er een goed gevoel over en deed het voor mijzelf en voor de mensen daar ter plekke. Dat ik het deed, heb ik aan niemand verder verteld.


Na een aantal jaar heb ik een mailtje gestuurd naar de tempel. Daarin legde ik uit wie ik was en wat ik deed in Nederland. Ook vertelde ik waarom ik elke maand geld overmaakte. Hier kreeg ik na twee weken keurig antwoord op met een dankbetuiging en de vraag wat ik wilde van ze. "Ik wil helemaal niets terug. Ik wil jullie laten weten wie ik ben en waarom ik het doe. Verder niets."


Maanden gingen voorbij. Ik hoorde niets meer. En dat was ook prima. Ik doneerde elke maand wat geld en dat gaf me een goed gevoel. Tot ik op een dag een mail kreeg van het hoofd van de tempel. Hij schreef dat hij het zo bijzonder vond dat ik elke maand geld overmaakte zonder iets terug te willen.

Hij wilde mij graag in contact brengen met een speciale opkoper die de allereerste keuze had uit het afgeschoren haar. Die zoekt het "AAA-GRADE" haar eruit voordat de andere opkopers komen. Hij heeft de eerste keuze; de mooiste kwaliteit haar.

Ik was erg nieuwsgierig en zei gelijk ja.


Na een paar mailtjes over en weer zijn we gaan facetimen. Alles zag er netjes en goed verzorgd uit in zijn hairextension fabriek die hij liet zien. We wilden graag verder onderzoeken wat hij als leverancier voor ons kon betekenen. Nadat we zijn referenties hadden nagetrokken, ben ik naar India gevlogen. Daar heb ik een proeforder geplaatst. Toen nog één en nog één. Het haar was zo mooi, zacht en vol, dat ik helemaal onder de indruk was.


"Toen wist ik het; dit wordt de
X-TND DIAMOND line! Mijn eigen lijn."

Nu zijn we inmiddels alweer een tijd verder en mijn eigen lijn staat als een huis. En wat ben ik trots op de kwaliteit van het haar, maar ook trots op het bijzondere verhaal achter het ontstaan van mijn eigen lijn haarextensions.


'Wie goed doet, goed ontmoet! Het was niet mijn intentie was om ook maar iets terug te krijgen. Ik doneerde geld zonder er ruchtbaarheid aan te geven. En toen kwam ik in contact met een speciale leverancier van de allermooiste haarextensions die er zijn. Dat is mijn X-TND DIAMOND lijn geworden!"


Wil je na het lezen van dit bericht ook de mooiste haar extensions?
Je weet nu waar ze vandaan komen!Klik hier om nu een afspraak te maken!

"DON'T CARE ABOUT YOUR HAIR, WE DO!"